Loarnse friet

Wij zijn DE producent en verkoper van de Loarnse friet. Vers van eigen land en vers gesneden. 
Voor horeca bedrijven hebben wij ook mogelijkheden. Hiervoor vragen wij u om contact  met ons op te nemen.

Wij leveren gesneden friet aan het restaurant van Stegeman Laren. Deze aardappelen worden in Laren geteeld en mede hierdoor is de tijd tussen het oogsten en het bakken korter. De patat wordt in een ander formaat gesneden wat zorgt voor een andere smaak. Ook het feit dat de patat niet wordt ingevroren zorgt ervoor dat de Loarnse Patat zeker het proeven waard is! Naast Stegeman leveren wij nu ook aan Monkey Foods in Holten en Voortman in Harfsen.

Sinds augustus 2016 wordt er ook Loarnse patat aan huis verkocht. Dit product wordt vers gesneden en vervolgens vacuüm verpakt in porties van 500 en 800 gram. Voor bestellingen vragen wij u om contact met ons op te nemen. 

Hieronder geven wij u tips hoe deze te bereiden:

Loarnse friet frituren

  • Verwarm de frituur op 140 graden.
  • Als het product wat vochtig is, droogdeppen met keukenpapier.
  • Bak de friet/schijfjes ongeveer 5 minuten voor, laat ze niet bruin kleuren.
  • Laat de friet/schijfjes afkoelen. Het is ook mogelijk de friet nu in te vriezen.
  • Verwarm vervolgens de frituur op 190 graden.
  • Bak de friet/schijfjes enkele minuten tot dat deze mooi bruin kleuren.

 

Nieuws

© 2017: Woestenenk Aardappelen - Marsmansteeg 2 - Laren gld - 0573 40 13 18 - info@woestenenk-aardappelen.nl - Twitter - Facebook - Website: GHP-online