Boerderijwinkel

  • Sinds 25 juni zijn wij gestart met onze eigen boerderijwinkel. Hierin verkopen wij verschillende soorten groente en fruit, uiteenlopend van kiwi’s en bananen tot bloemkool, rabarber en aardbeien. Onze ambitie is zo veel mogelijk producten uit de regio te betrekken, daarom staat bij ons voorlopig de helft van de winkel vol met streekproducten.

    Bij ons kunt u terecht voor rundvlees van HEMIK uit Lochem, zuivel van Oosterbrook zuivel uit Exel, kaas van Daalwiek uit Geesteren, kroketten en bitterballen van Van Bommel Beef uit Toldijk, ijs van Dieks IJssalon uit Laren, verschillende bakmixen van Korenmolen de Leeuw uit Lettele waar ze ons eigen graan voor gebruiken, pasta van eigen graan en eieren van Ter Meulen, honing van Larense imkers, mosterd van Braakhekke uit Harfsen en veel soorten zelfgemaakte jam.

  • Wij zijn dagelijks geopend van 08:30 tot 18:00 uur, op zondag zijn wij gesloten.

  • Het komt weleens voor dat er toch niemand aanwezig is. Toch kunt zich dan redden door gebruik te maken van onze zelfbediening, het deurtje links van de boerderij. ( tijdens de verkoop van nieuwe aardappelen is de zelfbediening gesloten en is er altijd iemand aanwezig)

Nieuws

© 2017: Woestenenk Aardappelen - Marsmansteeg 2 - Laren gld - 0573 40 13 18 - info@woestenenk-aardappelen.nl - Twitter - Facebook - Website: GHP-online